jianqiao_top1
faasino igoa
Lo matou Nofoaga
Nu.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou CIty 510168, Saina

Talofa tagata uma, fa'afeiloa'i ile BIS Innovative News!O lenei vaiaso, matou te avatua ia te oe fa'amatalaga fiafia mai le Pre-Nursery, Reception, Year 6, vasega Saina ma vasega EAL Secondary.Ae a'o le'i su'esu'e i mea taua mai nei vasega, fa'aalu sina taimi e siaki ai le va'aiga o ni mea mata'ina e lua o le lotoa o lo'o tutupu i le vaiaso a sau!

O Mati o le BIS Reading Month, ma o se vaega, matou te fiafia e faʻasalalaule Fa'aaliga Tusi e faia i luga o le lotoa mai Mati 25 i le 27th.E fa'amalosia tamaiti uma e auai ma su'esu'e le lalolagi o tusi!

20240602_155626_051
20240602_155626_052

E le gata i lea, aua nei galoo le tatou Aso Taaloga faaletausaga o le a oʻo mai i le vaiaso fou!O lenei mea na tupu e folafola atu ai le tele o gaioiga e mafai ai e tamaiti aʻoga ona aʻoaʻoina tomai fou, talia tauvaga maloloina, ma faʻaleleia le galulue faʻatasi.O lo'o tulimatai atu ma le naunauta'i uma a matou tamaiti a'oga ma le aufaigaluega i le Aso Ta'aloga!

Tatou sauni mo se vaiaso e tumu i le aoaoina, malie, ma le fiafia!

Fa'alauiloa Fa'ata'ita'iga Fa'alesoifua maloloina: Fa'aauai Tamaiti A'oga A'o le'i Vasega Pepe i Fa'amanatuga Taumafa

Tusia e Liliia, Mati 2024.

Sa matou fa'alauiloaina faiga fa'alesoifua maloloina i totonu o le vasega pepe i nai vaiaso ua tuana'i.O lenei autu e matua manaia ma fa'afiafia mo a tatou tamaiti a'oga laiti.O le faia o salati lelei mo o tatou tina ma tina matutua i le faamanatuina o le Aso o Tina, o se tasi lea o galuega autu.Ua filifilia e tamaiti fualaau faisua, teuteu atigipusa salati ma le faaeteete, ma tipi ma tipi sa'o mea uma.Ona avatu lea e tamaiti i o matou tina ma tina matutua na salati.Na aʻoaʻoina e tamaiti o meaʻai maloloina atonu e mataʻutia, suamalie, ma olaola.

Su'esu'eina o Manu'a: Malaga i Nofoaga Eseese

Tusia e Suzanne, Yvonne ma Fenny, Mati 2024.

O faaupuga nei o le Iunite o A'oa'oga o lo'o fa'atatau uma i le 'Animal Rescuers', lea o lo'o su'esu'eina ai e le fanau le autu o manu fe'ai ma mea e nonofo ai mai le lalolagi.

O a matou IEYC (International Early Years Curriculum) o aafiaga faʻaaoaoga malie i lenei iunite e fesoasoani ia matou fanau ia:

Fetuuna'i, Felagolagoma'i, Fa'ava-o-malo Mafaufau, Feso'ota'iga, Fa'aalofa, Agava'a i le Lalolagi, Amiotonu, Maufetu, Fa'aaloalo, Tagata Mafaufau. 

Ina ia fa'aleleia le A'oa'oga Fa'aletagata ma Fa'ava-o-malo, na matou fa'ailoa atu i tamaiti nisi o manu fe'ai ma nofoaga e nonofo ai mai le lalolagi atoa.

I le Learning Block One, sa matou asiasi atu i le Pole i Matu ma Saute.Tulaga i le pito i luga ma le pito i lalo o lo tatou lalolagi matagofie.Sa i ai manu na manaʻomia le matou fesoasoani ma e tatau ona matou o e fesoasoani ia i latou.Na matou iloa e uiga i le fesoasoani i manu mai Polani ma fausia ni malutaga e puipuia ai manu mai le malulu malulu.

I le Learning Block 2, sa matou su'esu'eina le uiga o le togavao, ma a'oa'o e uiga i manu matagofie uma e fai le togavao ma o latou fale.Fausia se Nofoaga Fa'asao Manu e va'aia uma a tatou manu meataalo vaivai na lavea'iina.

I le A'oa'oga Block 3, o lo'o matou su'e nei pe fa'apefea le Savanna.Va'ai lelei i nisi o manu o lo'o nonofo ai.Su'esu'e i lanu ma mamanu ofoofogia o lo'o i ai i manu eseese ma faitau ma fa'atino se tala matagofie e uiga i se teine ​​o lo'o ave fualaau aina i lana uo mamae.

Matou te tulimatai atu e faʻamaeʻa la matou iunite i le aʻoaʻoina o le poloka 4 lea matou te alu i se tasi o nofoaga sili ona vevela i luga o le tatou paneta - o le Toafa.O le mea e tele ma tele ai le oneone, e faʻaloloa i le mamao e te vaʻaia.

Tausaga 6 Matematika i fafo

Tusia e Jason, Mati 2024.

O le numera e le fa'avaivai i totonu o potuaoga i fafo o le Tausaga 6 ma e moni o le natura o lo'o i ai lesona taua e fa'atatau i le Matematika mo tamaiti a'oga, e fa'aosofia ai fo'i le mata'upu i le na'o le fa'atinoina o galuega fa'atino i fafo.O le suiga o le vaaiga mai le su'esu'e i totonu o le fale e aoga tele mo le fa'amalosia o mataupu o le Matematika ma le fa'atupuina o le fiafia i le mataupu.O tamaiti o le Tausaga 6 ua amata i se faigamalaga e tele lava avanoa.O le sa'olotoga e fa'aalia ai i latou lava ma fa'atatau vaega ninii, fa'amatalaga Algebraic, ma fa'afitauli o upu i fafo, ua fa'aosofia ai le fia iloa o le vasega.

O le su'esu'eina o le matematika i fafo e aoga aua o le a:

l Fa'ataga a'u tamaiti a'oga e su'esu'e lo latou fia iloa, atiina a'e tomai fau 'au, ma tu'uina atu ia i latou se lagona tele o le tuto'atasi.O a'u tamaiti a'oga latou te faia ni feso'ota'iga aoga i a latou a'oa'oga, ma e fa'amalosia ai le su'esu'ega ma le fa'alavelave.

l Ia manatua pea ona e ofoina atu sailiga o le matematika i se tulaga e le masani ona fesootai ma le aoaoina o le matematika.

l Lagolagoina le soifua manuia faalelagona ma saofagā i le fa'atusaina o tamaiti ia i latou lava o le matematika.

Aso Tusi a le Lalolagi:

O le aso 7 o Mati, na faamanatu ai e le vasega Tausaga 6 le faamaneta o tusitusiga e ala i le faitau i gagana eseese ma se ipu sukalati vevela.Sa matou faia se folasaga faitau i le Igilisi, Aferika, Iapani, Sipaniolo, Farani, Arapi, Saina, ma Vietnamese.O se avanoa sili lea e faaalia ai le talisapaia o lomiga na tusia i gagana ese.

Tulaga Fa'atasi: Su'esu'eina Fa'atiga

Tusia e Mr. Aaron, Mati 2024.

Na galulue fa'atasi tamaiti a'oga tulagalua a le EAL o se 'au e tu'uina atu se folasaga fa'atulagaina i tamaiti o le Tausaga 5.I le fa'aogaina o le tu'ufa'atasiga o fa'asologa o fuaiupu faigofie ma lavelave, na latou fa'afeso'ota'i lelei ai le manatu o le atuatuvale, e aofia ai lona fa'auigaina, fa'ailoga masani, auala e fa'afoeina ai, ma fa'amatala pe aisea e le o taimi uma le leaga.O la latou galulue fa'atasi na mafai ai ona latou tu'uina atu se folasaga maopoopo ma fa'afaigofie ona fesuia'i i le va o mata'upu, ma fa'amautinoa e mafai e tamaiti o le Tausaga 5 ona malamalama lelei i fa'amatalaga.

Fa'aleleia le Atina'eina o Tomai Tusi i le Mandarin IGCSE Course: O se Su'esu'ega Tulaga o Tamaiti A'oga Tausaga 11

Tusia e Jane Yu, Mati 2024.

I le Cambridge IGCSE course of Mandarin as a Foreign Language, o le Tausaga 11 e sauniuni lelei atu pe a mae'a le su'ega tauemuga a le aoga mulimuli: i le faaopoopo atu i le faateleina o a latou upu, latou te manaomia le faaleleia atili o latou tomai tau tautala ma tusitusi.

Ina ia a'oa'oina tamaiti aoga e tusi ni fatuga e sili atu ona lelei e tusa ai ma le taimi o le su'ega, sa matou fa'amatala fa'apitoa fesili tu'ufa'atasi i luga o le saite i le vasega ma tusi i totonu o se taimi fa'atapula'a, ona fa'asa'o lea o le tasi i le tasi.Mo se faʻataʻitaʻiga, aʻo aʻoaʻoina le autu o le "Tourism Experience", na muamua aʻoaʻoina e tamaiti aʻoga e uiga i 'aʻai a Saina ma faʻataʻitaʻiga tafafao maimoa e ala i le faʻafanua o Saina ma ata vitio ma ata o tagata tafafao maimoa, ona aʻoaʻoina lea o le faʻaaliga o le poto masani i turisi;tu'ufa'atasia ma fe'avea'i, tau, la'ei, mea'ai ma isi mataupu, fa'ailoa atu nofoaga mo turisi ma fa'asoa a latou poto masani i tagata tafafao i Saina, iloilo le fausaga o le tusiga, ma tusi i le vasega e tusa ai ma le fa'atulagaga sa'o.

Ua faaleleia atili e Krishna ma Khanh o la tomai tusitusi i lenei semesa, ma ua mafai e Mohammed ma Mariam ona manatu mamafa i o la faafitauli i le tusitusi ma faasaʻo.Fa'amoemoe ma talitonu e ala i a latou taumafaiga, e mafai ona latou maua ni fa'ai'uga lelei i le su'ega aloa'ia.

O lo'o fa'agasolo le fa'ata'ita'iga a le BIS Classroom – Kiliki le ata i lalo e fa'asao lou nofoaga!

Mo nisi fa'amatalaga o kosi ma fa'amatalaga e uiga i gaoioiga a le BIS Campus, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou i so'o se taimi.Matou te tulimatai atu e faʻasoa le faigamalaga o le tuputupu aʻe o lau tama ma oe!


Taimi meli: Apr-29-2024