jianqiao_top1
faasino igoa
Lo matou Nofoaga
Nu.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou CIty 510168, Saina

Fa'afeiloa'i mai ile lomiga fou ole BIS INOVATIVE NEWS!I lenei lomiga, o loʻo i ai a matou faʻamatalaga faʻafiafiaina mai le Vasega Pepe (vasega 3-tausaga), Tausaga 5, vasega STEAM, ma vasega Musika.

Su'esu'ega a le Vasa Olaga a le Vasa

Tusia e Palesa Rosemary, Mati 2024.

Ua amata le vasega pepe i le mataupu aoaoina fou ma o le masina lenei o le tatou autu o le a agai i nofoaga .O lenei autu e aofia ai felauaiga ma femalagaaiga.O a'u uo laiti sa a'oa'oina e uiga i felauaiga i vai, o le vasa ma lalo ifo o le sami.

I nei gaoioiga, sa auai tamaiti aoga o le vasega pepe i se fa'ata'ita'iga o se su'esu'ega fa'asaienisi lea e maua ai e i latou le malamalama sili atu i le fa'ata'ita'iga “gogo ma opeopea.Na maua e tamaiti aoga o le vasega pepe le avanoa e iloa ai, ma suʻesuʻe e ala i le faia o le faʻataʻitaʻiga i latou lava ma faʻaopoopo i ai e fai a latou lava vaʻa pepa ma vaʻai pe latou te magoto pe opeopea ma leai se vai i totonu o le vaʻa.

E iai foʻi so latou manatu i le sao o le matagi i le folauga a se vaa a o feulaina o latou vaa i vaomago.

Taliaina o lu'itau ma mea na ausia

Tusia e Matthew Feist-Paz, Mati 2024.

O le Ku'uga 2 ua fa'amaonia le avea o se taimi fa'afiafia ma fa'afiafia mo le tausaga 5 ma le tele o le a'oga.

O lenei vaitaimi ua lagona le puupuu ona o aso malolo sa tatou faamanatuina muamua ma le va, e ui lava o le tausaga 5 na latou faia lea tulaga, ma o lo latou auai i vasega ma lo latou aʻoaʻoina e leʻi faʻavaivaia.O vaega ninii na faamaonia o se mataupu faigata i le kuata ua mavae, ae o le kuata lenei ou te mitamita e ta'u atu o le toatele o tamaiti a'oga ua mautinoa nei i le taulimaina o Vaega ninii.

E mafai nei e tamaiti a'oga o la tatou vasega ona fa'atele ni vaega ninii ma su'e ni vaega ninii o se aofa'i i se tulaga faigofie.Afai na e fealua'i solo ile fogafale lona 3 atonu na e fa'alogoina o matou 'e'e fa'afia "o le denominator e tumau pea"!

O lo'o matou fa'aliliuina nei i le va o vaega ninii, tesimale ma pasene ma o lo'o fa'aopoopo e tamaiti a'oga se loloto fa'aopoopo i lo latou iloa ma le malamalama i le fa'aogaina o le matematika.

E manaia i taimi uma le va'ai i se matauila i le vasega pe a mafai e se tamaititi aoga ona fa'afeso'ota'i togitogi.O lenei faaupuga, na ou tuʻuina atu foi ia i latou se luʻi e faʻaaoga laʻu Times Table Rockstars tala e faʻamaeʻa ai se taʻaloga taimi i lalo ole 3 sekone.

Ou te mitamita e faasilasila atu o tamaiti aʻoga nei ua maua lo latou tulaga 'rockstar' i le taimi nei: Shawn, Juwayriayh, Chris, Mike, Jafar ma Daniel.Fa'ata'ita'i pea na taimi laulau tausaga 5, o lo'o fa'atali le mamalu o le matematika!

O nai ata nei o galuega a tamaiti na pu'eina e le matou fa'atonu i totonu o le potuaoga o le Tausaga 5.E matua ofoofogia lava, ma sa le mafai ona matou teena le faasoaina atu i tagata uma.

STEAM Adventures i BIS

Tusia e Dickson Ng, Mati 2024.

I le STEAM, ua su'esu'e loloto e tamaiti a'oga BIS i mea tau eletise ma polokalame.

Na tu'uina atu i tamaiti o le Tausaga 1 i le 3 seti o afi ma pusa maa ma sa tatau ona fai ni fa'ata'ita'iga faigofie o mea e pei o iniseti ma helikopa.Na latou aʻoaʻoina e uiga i le fausaga o nei mea faʻapea foʻi ma le auala e mafai ai e maʻa ona faʻauluina afi.O la latou taumafaiga muamua lea i le fausiaina o masini faaeletonika, ma sa faia e nisi tamaiti aoga se galuega mataʻina!

I le isi itu, o le tausaga 4 i le 8 na taulaʻi tamaiti aoga i se faasologa o taʻaloga polokalame i luga o le initaneti e aʻoaʻoina ai o latou faiʻai e mafaufau e pei o komepiuta.O nei gaioiga e taua tele aua e mafai ai e tamaiti aʻoga ona malamalama pe faʻafefea e le komepiuta ona faitau tulafono aʻo mafaufau i laasaga e pasi ai tulaga taʻitasi.O ta'aloga fo'i e saunia ai tamaiti a'oga e leai ni poto fa'apolokalame a'o le'i amataina so'o se polokalame fa'apolokalame i le lumana'i.

Polokalama ma robotics o loʻo sili ona sailia tomai i le lalolagi faʻaonaponei, ma e taua tele le tofoina e tamaiti aʻoga mai le laiti.E ui lava e ono faigata mo nisi, ae o le a matou taumafai e faʻafiafia atili i le STEAM.

Su'esu'eina o laufanua musika

Tusia e Edward Jiang, Mati 2024.

I le vasega musika, o tamaiti aʻoga o vasega uma o loʻo auai i gaoioiga fiafia!O se vaaiga lenei i mea na latou suʻesuʻeina:

O a tatou tamaiti laiti o loʻo aʻoaʻoina o loʻo faʻatofuina i le pao ma le gaioiga, faʻataʻitaʻi le paʻu, usuina o pese pepe, ma le faʻaalia o latou lava e ala i siva.

I le aoga tulagalua, o loʻo aʻoaʻoina tamaiti aʻoga e uiga i le faʻaleleia o meafaifaʻaili lauiloa e pei o le kitara ma le piano, faʻaleleia le talisapaia o musika mai vaitau ma aganuu eseese.

O tamaiti a'oga maualuga o lo'o su'esu'eina ma le malosi tala fa'asolopito o musika eseese, fa'atautaia su'esu'ega i autu latou te fiafia i ai ma tu'uina atu a latou su'esu'ega e ala i le fa'atinoina o fa'aaliga PowerPoint, fa'aleleia a'oa'oga tuto'atasi ma tomai fa'apitoa o mafaufauga.

Ou te fiafia e vaʻai atu i a tatou tamaiti aʻoga o loʻo faʻaauau pea ona tuputupu ae ma fiafia i musika.

O lo'o fa'agasolo le fa'ata'ita'iga a le BIS Classroom – Kiliki le ata i lalo e fa'asao lou nofoaga!

Mo nisi fa'amatalaga o kosi ma fa'amatalaga e uiga i gaoioiga a le BIS Campus, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou i so'o se taimi.Matou te tulimatai atu e faʻasoa le faigamalaga o le tuputupu aʻe o lau tama ma oe!


Taimi meli: Apr-30-2024