jianqiao_top1
faasino igoa
Auina atu le Feauadmissions@bisgz.com
Lo matou Nofoaga
Nu.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou CIty 510168, Saina

Matua pele,

A o latalata mai le taumalulu, matou te valaauliaina ma le fiafia lau fanau e auai i la matou BIS Winter Camp ua fuafuaina ma le faaeteete, lea o le a matou fatuina ai se aso malolo uiga ese e tumu i le fiafia ma le fiafia!

dtrfg (2)

O le BIS Winter Camp o le a vaevaeina i ni vasega se tolu: EYFS (Early Years Foundation Stage), Primary, and Secondary, e maua ai le tele o aafiaga eseese o le aoaoina mo tamaiti o vaitausaga eseese, e faatumauina ai le malosi ma le faafiafiaina i lenei taumalulu malulu.

dtrfg (2)

I le vaiaso muamua o le Tolauapiga a le EYFS Winter Camp, o le a taitaia e lo matou faiaoga aoga faataitai, o Peter, le vasega.O Peter e sau mai Peretania ma e 3 tausaga o lona poto masani i aoga amata.E malosi lona sitaili fa'a-Peretania ma le fa'a-Peretania fa'amaoni, ma e naunau ma manatu alofa i tamaiti.Na faauu Peter mai le Iunivesite o Bradford ma se faailoga o le Bachelor.E atamai o ia i le faʻaaogaina o tomai faʻaagafesootai ma lagona alofa e taʻitaʻia ai amioga a tamaiti aʻoga.

gtuy

O le a'oa'oga a le EYFS e aofia ai le Igilisi, matematika, tusitusiga, tala fa'atino, fatuga fatuga, atamai fa'apitoa, fai ipu, malosi fa'aletino, ma isi mea, e aofia ai matā'upu 'ese'ese e fa'aosofia ai le sogasoga ma le fia iloa o tamaiti.

Taimi ta'i vaiaso

dtrfg (3)

Totogi

O le totogi o le Tolauapiga Taumalulu EYFS e 3300 yuan/vaiaso, ma le totogi fa'aopoopo o mea'ai tauofo e 200 yuan/vaiaso.Ole a tatala le vasega ile itiiti ifo ile 6 tamaiti aoga.

Fua Faatatau o Manulele:15% pa'u mo le resitala a'o le'i 23:59 i le aso 30 o Novema.

dtrfg (3)

O le Primary Winter Camp o le a taitaia e Jason, o se faiaoga Peretania mai le CIEO Group, e 7 tausaga o lona poto masani faafaiaoga, e aofia ai ma le 2 tausaga i Saina.

dtrfg (17)

Jason

Peretania

Faiaoga o Tolauapiga A'oga Tulagalua

O laʻu filosofia aʻoaʻoga e lagolagoina le mauaina o le natura ma le manatu e fiafia i ai. Ona i loʻu manatu.O le aʻoaʻoga Igilisi e le faʻalagolago i le faʻamalosi, ua na o se auala faigofie ma le faʻatuatuaina.E na'o le gauai atili atu i musumusuga ma le ta'ita'iga, ma le fa'atupuina o le fiafia i le a'oa'oina o tamaiti a'oga mai itu uma, e mafai ai ona fa'aosofia moni lava le fa'amoemoe o tamaiti a'oga.I le fa'ata'ita'iga fa'aa'oa'oga fa'apitoa, tu'u tamaiti e 'ai ni "suamalie", ina ia latou maua se "lagona o le ausia" i le a'oa'oina, o le a maua ai fo'i ni i'uga lelei e le'i fa'amoemoeina.

Ou te talitonu i loʻu poto masani ma loʻu manatu mo le aʻoaʻo atu, o le a aʻoaʻoina tamaiti aʻo latou fiafia i laʻu vasega, faafetai.

O mataupu aoaoina e aofia ai le Igilisi, malosi faaletino, musika, faatufugaga fatuga, tala faatino, ma le soka.Matou te faʻamoemoe e tuʻufaʻatasia aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga amio e faʻatamaoaigaina ai le poto masani a tamaiti aoga i Winter Camp.

Taimi o vaiaso ta'itasi

dtrfg (1)

Totogi

O le totogifuapauina o le Tolauapiga a le Peraimeri i le Taumalulu e 3600 yuan/vaiaso, ma se totogi faaopoopo o taumafataga ofo fua e 200 yuan/vaiaso.Mafaufau i faʻatulagaga a matua, e mafai foi ona e filifili e faʻatagaina lau tama e auai i le afa aso tolauapiga mo le 1800 yuan / vaiaso, faʻatasi ai ma tau o taumafataga e fuafua eseese.

Tau ole Manu muamua:Saini a'o le'i 23:59 i le aso 30 o Novema ma fiafia i le 15% pa'u ,na'o le vasega atoa o le aso.

dtrfg (13)

O le Tolauapiga Maualuga Maualuga o le Taumalulu o le a aofia ai se vasega faʻaleleia o le IELTS, e taʻitaʻia e lo matou faiaoga EAL (Igilisi o se Gagana Faaopoopo) i totonu o le fale, o Arona.O loo umia e Arona le faailoga o le Bachelor i Economics mai le Iunivesite o Sun Yat-sen, o le faailoga o le matuaofaiva i pisinisi mai le Iunivesite o Sini, ma se tusipasi faafaiaoga faaPeretania i aoga maualuga a Saina.

I lenei laasaga o le Tolauapiga i le Taumalulu, o le a tuʻuina atu e Arona sini faʻaleleia IELTS mo tamaiti aoga, faʻatautaia suʻesuʻega i vaiaso taʻitasi, ma faʻailoa i matua iʻuga.

dtrfg (7)
dtrfg (5)
dtrfg (16)
dtrfg (8)

E ese mai i le IELTS a'oa'oga fa'aleleia sikoa, matou te ofoina atu fo'i le lakapi, gaosiga o musika, ma isi vasega, faia se aso malolo e tu'ufa'atasia ai a'oa'oga fa'aa'oa'oga ma atina'e patino mo tamaiti a'oga.

Taimi o vaiaso ta'itasi

dtrfg (11)

Totogi

O le totogi o le Tolauapiga Lona Lua i le Taumalulu e 3900 yuan/vaiaso, ma se totogi fa'aopoopo o mea'ai tauofo e 200 yuan/vaiaso.O le pili o le tolauapiga i le afa aso e 2000 yuan/vaiaso, faatasi ai ma tau o taumafataga e fuafua eseese.

Tau ole Manu muamua:Saini a'o le'i 23:59 i le aso 30 o Novema ma fiafia i le 15% pa'u ,na'o le vasega atoa o le aso.

dtrfg (8)

O nisi fa'amatalaga i vasega eseese o lo'o ofoina atu i lenei tolauapiga taumalulu e fa'apea:

Foafoaga Art

Ta'ita'ia e le Tufuga Fa'aleaganu'u Intangible o Zhao Weijia ma le faia'oga fa'aa'oa'o fa'ata'ita'i a tamaiti o Meng Si Hua, o a matou vasega fa'ata'ita'iga foafoa e ofoina atu ai i tamaiti a'oga se potoga fa'atupu tulaga ese.

dtrfg (16)
dtrfg (15)
dtrfg (9)
dtrfg (12)
dtrfg (7)
dtrfg (4)

Vasega Soka

O le matou polokalame lakapifaiaoga e toaaga Guangdong itumalo au taaalo Manimai Kolomupia.O le a fesoasoani le Faiaoga Mani i tamaiti aoga e fiafia i le fiafia o le soka aʻo faʻaleleia o latou tomai faʻaPeretania e ala i fegalegaleaiga.

dtrfg (11)
dtrfg (9)
dtrfg (19)
dtrfg (20)
dtrfg (14)

Gaosiga Musika

O le vasega o le gaosiga o musika o loʻo taʻitaʻia e Tony Lau, o se tagata gaosi ma le inisinia puʻeina na aʻoaʻoina i le Recording Arts i le Xinghai Conservatory of Music.Fanau i totonu o se aiga musika, o lona tama o se faiaoga ta kitara lauiloa i Saina, ma o lona tina o loo umia le faailoga o le matuaofaiva mai le Xinghai Conservatory.Na amata ona taina e Toni le pa'u i le fa, ma a'oa'oina le kitara ma le piano i le sefululua, ma manumalo ai i auro i le tele o tauvaga.I lenei tolauapiga taumalulu, o le a ia taialaina tamaiti aoga e gaosia se musika i vaiaso taitasi.

dtrfg (4)

Fa'amatalaga Fa'ata (AI)

O la matou vasega AI e faʻafeiloaʻi ai tamaiti aʻoga i le lalolagi mataʻina o AI.E ala i gaioiga fefaʻasoaaʻi ma faʻaoga lima, o le a aʻoaʻoina e tamaiti aʻoga mataupu faavae ma faʻaoga a AI, faʻaalia ai lo latou fiafia ma le fatufatuaʻi i tekinolosi.

dtrfg (10)
dtrfg (6)
dtrfg (5)
dtrfg (13)

Malosi Faaletino o Tamaiti

O lo'o fa'atautaia e se faia'oga e iai le tusipasi a Tamaiti Matutua Fa'aletino Fa'aletino mai le Beijing Sport University, o lenei vasega fa'amalosi tino e fa'atatau i a'oa'oga malie e fa'aleleia ai le malosi o vae o tamaiti, fa'amaopoopo, ma le pulea o le tino.

dtrfg (12)

Afai ei ai ni au fesili pe manaʻomia nisi faʻamatalaga e uiga i le Winter Camp, faʻamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou.Matou te tulimatai atu e faʻaalu se Tolauapiga mafanafana ma le faamalieina ma lau fanau!

O lo'o fa'agasolo nei le fa'ata'ita'iga a le potuaoga a le BIS – Kiliki le ata i lalo e fa'asao lou nofoaga!

Mo nisi fa'amatalaga o kosi ma fa'amatalaga e uiga i gaoioiga a le BIS Campus, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou i so'o se taimi.Matou te tulimatai atu e faʻasoa le faigamalaga o le tuputupu aʻe o lau tama ma oe!


Taimi meli: Nov-24-2023