jianqiao_top1
faasino igoa
Auina atu le Feauadmissions@bisgz.com
Lo matou Nofoaga
Nu.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou CIty 510168, Saina

O le lomiga o lenei vaiaso o le BIS Campus newsletter ua aumaia ai ia te oe ni manatu mata'ina mai o matou faia'oga: Rahma mai le EYFS Reception B Class, Yaseen mai le Tausaga 4 i le A'oga Tulagalua, Dickson, lo matou faiaoga STEAM, ma Nancy, le faia'oga naunauta'i Ata.I le BIS Campus, matou te tuuto i taimi uma i le tuʻuina atu o mea fou i totonu o potuaoga.Matou te tuʻuina atu le faʻamamafa faʻapitoa i le mamanu o a matou STEAM (Saienisi, Tekinolosi, Inisinia, Faʻataʻitaʻi, ma le Matematika) ma aʻoaʻoga Faʻataʻitaʻi, talitonu mausali i la latou matafaioi taua i le faʻaleleia o le fatufatuaʻi o tamaiti aoga, mafaufauga, ma tomai atoatoa.I lenei lomiga, o le a matou faʻaalia mea o loʻo i totonu o nei potuaoga e lua.Faafetai mo lou fiafia ma le lagolago.

dtrgf (1)

Mai

Rahma AI-Lamki

EYFS Faiaoga Homeroom

O le masina lenei sa galulue ai le Vasega Fa'afeiloa'i i le latou autu fou 'Lulu o le nuanua' fa'atasi ai ma le a'oa'oina ma le fa'amanatuina o lo tatou eseesega uma.

dtrgf (19)

Sa matou su'esu'e uma a matou foliga ma tomai eseese, mai le lanu o lauulu i siva siva.Sa matou talanoaina le taua o le faamanatuina ma le alofa i o tatou eseesega uma.

dtrgf (18)
dtrgf (37)
dtrgf (7)

Na matou faia a matou lava fa'aaliga a le vasega e fa'aalia ai lo matou fa'atauaina o le tasi i le isi.O le a faʻaauau pea ona matou suʻesuʻeina le tulaga ese o matou i lenei masina aʻo matou fatuina ata o le tagata lava ia ma vaʻavaʻai i tusiata eseese ma a latou vaaiga i le lalolagi.

dtrgf (6)
dtrgf (20)
dtrgf (17)
dtrgf (36)

Na matou fa'aalu a matou a'oa'oga fa'aPeretania e fa'atatau i lanu muamua ma o le a fa'aauau pea ona atia'e a matou galuega e ala i le fa'afefiloi o ala lanu e fai ai lanu eseese.Na mafai ona tu'ufa'atasia le matematika i a tatou lesona fa'aPeretania i lenei vaiaso ma se valivali i pepa o galuega e iloa ai e tamaiti aoga lanu e feso'ota'i i numera ta'itasi e fesoasoani ai ia i latou e tusi se ata matagofie.I totonu o le tatou Matematika i lenei masina o le a faʻagasolo ai la tatou faʻamuamua ile iloa o mamanu ma fatuina a tatou lava mea e faʻaaoga ai poloka ma meataalo.

dtrgf (38)
dtrgf (28)
dtrgf (8)
dtrgf (33)

Matou te fa'aogaina le matou faletusi e matamata ai i tusi ma tala matagofie uma.Faatasi ai ma le faʻaogaina o le RAZ Kids ua faʻateleina le toʻa o tamaiti aʻoga i o latou tomai faitau ma mafai ona latou iloa upu autu.

dtrgf (21)
dtrgf (5)
dtrgf (34)
dtrgf (13)

Mai

Yaseen Ismail

Faiaoga A'oga Tulagalua

O le semesa fou ua aumaia ai le tele o luitau, lea ou te fiafia e mafaufau i ai o ni avanoa mo le tuputupu ae.Ua fa'aalia e tamaiti o le Tausaga 4 se lagona fou o le matua, lea ua fa'alautele atu i le tulaga o le tuto'atasi, e o'o lava i lo'u le'i fa'amoemoeina.O a latou amio i totonu o potuaoga e matua mataʻina, aua e le faʻavaivaia lo latou gauai i le aso atoa, tusa lava po o le a le ituaiga o anotusi.

dtrgf (23)
dtrgf (25)

O lo latou galala i taimi uma mo le poto ma le galulue malosi, e tumau ai aʻu i luga i oʻu vae i le aso atoa.E leai se taimi mo le faamalieina i la tatou vasega.O le amio pulea, faʻapea foʻi ma le faʻasaʻoina o uo lelei, ua fesoasoani i le vasega e agai i le itu lava e tasi.E ui o nisi tamaiti aʻoga e sili atu le saoasaoa nai lo isi, na ou aʻoaʻoina i latou i le taua o le vaʻaia o a latou uo, faʻapea foi.O lo'o latou taumafai mo le fa'aleleia atili o le vasega, o le taumafai lea o se mea matagofie e va'ai.

O lo'o ou taumafai e fa'amauina i mata'upu uma e a'oa'oina, e ala i le tu'ufa'atasia o 'upu e a'oa'oina i le Igilisi, i isi mata'upu autu, lea ua atili fa'amamafaina ai le taua o le fa'amalieina o le gagana.O lenei mea o le a fesoasoani ia i latou i le malamalama i le faʻamatalaina o fesili i suʻesuʻega a Cambridge i le lumanaʻi.E le mafai ona e faʻaaogaina lou malamalama, pe afai e te le malamalama i le fesili.O lo'o ou fa'amoemoe e fa'afeso'ota'i lena va.

dtrgf (16)

Meaaoga o se ituaiga o iloiloga a le tagata lava ia, faʻaaoga e vaʻaia o se galuega e le manaʻomia, i nisi.O lea ua fesiligia a'u 'Mr Yaz, o fea oi ai meaaoga mo le aso?'...po'o le 'pe mafai ona tu'u lenei upu i le isi a tatou su'ega sipelaga?'.O mea e te le'i manatu e te le'i fa'alogoina lava i totonu o se potuaoga.

Fa'afetai!

dtrgf (27)

Mai

Dickson Ng

Secondary Physics & STEAM Faiaoga

O le vaiaso nei i le STEAM, na amata galulue ai tamaiti o le tausaga 3-6 i se galuega fou.Fa'aosofia e le ata tifaga "Titanic", o le poloketi o se lu'itau e mana'omia ai tamaiti a'oga e mafaufau i mea e mafua ai le goto o se va'a ma pe fa'apefea ona mautinoa o lo'o opeopea.

dtrgf (30)
dtrgf (39)
dtrgf (9)

Na vaevaeina i latou i vaega ma tuʻuina atu mea e pei o palasitika ma laupapa e eseese foliga ma lapopoa.Ona, latou te manaʻomia le fausiaina o se vaʻa e laʻititi le umi o le 25cm ma le maualuga maualuga o le 30cm.

dtrgf (32)
dtrgf (14)
dtrgf (35)

E manaʻomia foʻi e a latou vaʻa ona uu le mamafa e mafai.I le faaiuga o le tulaga o le gaosiga, o le ai ai se faʻaaliga e mafai ai e tamaiti aʻoga ona faʻamatalaina pe na faapefea ona latou mamanuina vaʻa.O le ai ai foi se tauvaga e mafai ai ona latou suʻeina ma iloilo a latou oloa.

dtrgf (4)
dtrgf (3)

I totonu o le poloketi, o le a aʻoaʻoina e tamaiti aʻoga le fausaga o se vaʻa faigofie aʻo faʻaogaina le malamalama o le matematika e pei o simmetry ma paleni.E mafai foi ona latou iloa le fisiki o le opeopea ma le goto, lea e faatatau i le mafiafia o mea faitino pe a faatusatusa i le vai.Matou te tulimatai atu e vaʻai i a latou oloa mulimuli!

dtrgf (22)

Mai

Nancy Zhang

Faiaoga Art & Design

Tausaga 3 

O lenei vaiaso faatasi ai ma tamaiti o le Tausaga 3, o loo taulaʻi atu i le suʻesuʻeina o foliga i le vasega o ata.I le talafaasolopito atoa o faatufugaga, sa i ai le tele o tusiata taʻutaʻua na faʻaogaina foliga faigofie e fatu ai galuega taulima matagofie.O Wassily Kandinsky o se tasi oi latou.

dtrgf (31)
dtrgf (2)
dtrgf (12)

O Wassily Kandinsky o se tusiata fa'apitoa a Rusia.O loʻo taumafai tamaiti e faʻafetaia le faigofie o ata vali, aʻoaʻo e uiga i le tala faasolopito o le tusiata ma faʻailoa po o le a le ata vali ma ata moni.

dtrgf (4)
dtrgf (29)

O tamaiti laiti e sili atu ona maaleale i faatufugaga.I le taimi o faʻataʻitaʻiga, na faʻaogaina e tamaiti aʻoga le foliga liʻo ma amata ona tusia le ata o le Kandinsky-style artwork.

dtrgf (6)
dtrgf (11)
dtrgf (15)

Tausaga 10 

I le Tausaga 10, sa a'oa'o ai tamaiti aoga e fa'aoga le auala o le malala, tusi fa'ata'ita'iga, ma le su'eina o laina sa'o.

dtrgf (26)
dtrgf (1)

Latou te masani i metotia vali eseese e 2-3, amata ona faamaumauina manatu, i ai a latou lava matau ma malamalamaaga e talafeagai ma faamoemoega a o faagasolo a latou galuega o le autu autu lea i lenei semesa o suesuega i lenei vasega.

dtrgf (10)
dtrgf (7)
dtrgf (3)

O lo'o fa'agasolo nei le fa'ata'ita'iga a le potuaoga a le BIS – Kiliki le ata i lalo e fa'asao lou nofoaga!

Mo nisi fa'amatalaga o kosi ma fa'amatalaga e uiga i gaoioiga a le BIS Campus, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou i so'o se taimi.Matou te tulimatai atu e faʻasoa le faigamalaga o le tuputupu aʻe o lau tama ma oe!


Taimi meli: Nov-17-2023