jianqiao_top1
faasino igoa
Auina atu le Feauadmissions@bisgz.com
Lo matou Nofoaga
Nu.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou CIty 510168, Saina

Tolu vaiaso i le tausaga fou a'oga, ua pisapisao le lotoa i le malosi.Tatou fa'alogo atu i leo o tatou faia'oga ma su'esu'e taimi fa'afiafia ma fa'ata'ita'iga a'oa'oga na fa'aalia i vasega ta'itasi talu ai nei.O le faigamalaga o le tuputupu aʻe faʻatasi ma a tatou tamaiti aʻoga e matua faʻafiafiaina.Tatou amata faatasi i lenei malaga ofoofogia!

fige (13)

Talofa!O galuega ofoofogia o lo'o faia i totonu o le potuaoga e a tatou fanau!

fue (12)

fue (1)

Sa matou suʻesuʻeina tulafono a le potuaoga, o matou lagona, ma vaega o le tino mo le lua vaiaso talu ai.

 

Pese fou ma taaloga fiafia e fesoasoani i tamaiti ia iloa upu fou ua fesoasoani ia i matou e amata le vaiaso.

 

Matou te fa'aogaina ni gaioiga eseese e aoga ma fa'afiafiaina mo a matou tamaiti a'oga aua o tamaiti a'oga Pepe A e maualuga le fa'amaoni ae fiafia fo'i e tamo'e solo ma fiafia.

fige (2)

fue (3)

I le taimi o le matou kalapu, sa matou faia ni ata matagofie ma le le masani ai.

O le valiina o pepa iila o se mea na matou faia i le vaiaso talu ai, ma o se mea manaia tele mo le ma fanau.

fige (4)

fige (5)

fige (6)

 

Sa matou auai foi i se taaloga lea o le sini o le matemate e ala i le faaaogaina o le vai e faaali faatasi ai ata felanulanuai.Matou te faʻamoemoe e fiafia i totonu o matou potuaoga i aso uma ma suʻesuʻe mea fou ma isi.

Manuia galuega, Nursery A!

fige (8)

Toe fo'i mai ile tausaga a'oga fou BIS!

 

Talu mai le amataga o le aoga, o le Tausaga 1A o loʻo aʻoaʻoina ma faʻataʻitaʻi masani ma faʻamoemoega i totonu o potu aʻoga.Na matou amata i le talanoa e uiga i le latou manaʻo latou te lagona le latou lava potuaoga - "manaia", "faauo" o se autu masani.

fige (9)

Sa matou talanoaina mea e mafai ona matou faia e fai ai a matou

potuaoga se siosiomaga saogalemu ma manaia e aoao ma tuputupu ae.Na filifilia e tamaiti aoga po o fea masani latou te mananao e tausisia ma folafola atu e tausia e le tasi le isi ma le potuaoga.Sa faaaoga e tamaiti le vali e fai ai lomilima ma saini o latou igoa o se faatinoga e folafola atu ai mea nei:

I totonu o le matou potuaoga matou te folafola atu e:

1. Tausia lo tatou potuaoga

2. Ia agalelei

3. Fai le mea sili tatou te mafaia

4. Fetufaai i le tasi ma le isi

5. Ia fa'aaloalo

fue (10)

E tusa ai ma le Strobel Education, "O faʻamanuiaga o le faʻatulagaina o vasega potuaoga e mamao tele.Mo le amataga, e fesoasoani i le fatuina o se siosiomaga saogalemu ma le saogalemu, o le faavae lea mo soʻo se poto masani aʻoaʻoga manuia.E fesoasoani foi i tamaiti aoga ia malamalama i mea o loo faamoemoeina mai ia i latou....

fue (11)

E le gata i lea, o le faʻavaeina o vasega potuaoga e fesoasoani foi e fausia se aganuʻu lelei potuaoga e faʻamalosia ai le faʻaaloalo ma le felagolagomai i le va o tamaiti aoga ma faiaoga....

 

O le fa'atuina o fa'atonuga i potuaoga e mafai ona fesoasoani e fa'atupu ai se lagona o le fa'alapotopotoga i totonu o le vasega.A mulimuli tagata uma i le seti tutusa o faʻamoemoega, o le a sili atu ona latou fusia le tasi i le isi i luga o sini masani ma mea e fiafia i ai - e mafai ona oʻo atu ai i mafutaga sili atu i le va o tamaiti aʻoga faʻapea foi ma le faʻateleina o le manuia o aʻoaʻoga "(Strobel Education, 2023).

 

Fa'asinomaga

Strobel Education, (2023).Fausiaina ose Si'osi'omaga A'oa'oga Lelei: Fa'atuina manino

Faamoemoega Potu A'oga mo Tamaiti A'oga Tulagalua.Toe maua mai

https://strobeleducation.com/blog/creating-a-positive-learning-environment


Taimi meli: Sep-13-2023