jianqiao_top1
faasino igoa
Auina atu le Feauadmissions@bisgz.com
Lo matou Nofoaga
Nu.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou CIty 510168, Saina

Amata i se faigamalaga e suʻesuʻe le lumanaʻi!Auai i la matou American Technology Camp ma amata se malaga matagofie e uiga i mea fou ma suʻesuʻega.

640
640 (1)

Sau fa'afesaga'i ma tagata tomai fa'apitoa a Google ma fa'ailoa mea lilo o le atamai fa'apitoa (AI).A'oa'o pe fa'afefea ona ta'ita'ia e tekinolosi le aga'i i luma fa'ale-agafesootai ma le fa'atumauina o le si'osi'omaga i alalaupapa fa'asolopito o le Iunivesite o Stanford ma le Iunivesite o Kalefonia, Berkeley, o lo'o tulaga muamua i iunivesite lautele a Amerika.I le Iunivesite o Kalefonia, Los Angeles (UCLA), faʻaalia le fesoʻotaʻiga o tekinolosi ma faatufugaga, faʻafefeteina le tele o avanoa o le fatufatuaʻi.Lagona le malosi o le faasaienisi e ala i suesuega ma faaaliga i le California Science Center.Savalivali i luga o le Golden Gate Bridge e iloa ai le matagofie o le taulaga ma le inisinia o San Francisco.Tofo i le aganu'u Danimaka o Solvang ma le Uafu Faifaiva o San Francisco, amata ai se faigamalaga o le tu'ufa'atasiga o aganu'u ma tekonolosi.

Tolauapiga Aotelega

Mati 30, 2024 - Aperila 7, 2024 (9 aso)

Mo tamaiti aoga 10-17 tausaga

Tekinolosi ma A'oa'oga:

Asiasi i luga o le kamupani atamai faafoliga Google ma iunivesite lauiloa i le lalolagi e pei o le Iunivesite o Kalefonia, Berkeley, Iunivesite o Stanford, ma le UCLA.

Su'esu'ega Aganu'u:

Tofo i faʻailoga iloga i San Francisco e pei o le Golden Gate Bridge ma Lombard Street, faʻapea foʻi ma le aganuu a Nordic Danish i Solvang.

Fa'anatura ma Fa'afanua o le Taulaga:

Mai le Uafu a Faifaiva i San Francisco i Santa Monica Beach i Los Angeles, su'esu'e le matagofie faalenatura ma le vaaiga i le taulaga o Amerika Sisifo.

Fa'amatalaga Fa'asologa >>

Aso 1
30/03/2024 Aso Toonai

Faapotopoto i le malaevaalele i le taimi atofaina mo le vaalele ma le faigamalaga i San Francisco, o se aai i sisifo o le Iunaite Setete.

A taunu'u, fai le 'aiga o le afiafi e tusa ai ma le taimi;siaki ile faletalimalo.

Faletalimalo: Faletalimalo e tolu-fetu.

Aso 2
31/03/2024 Aso Sa

Ta'amilosaga a le taulaga o San Francisco: La'a atu i luga o le Alalaupapa Golden Gate e ta'uta'ua i le lalolagi, o se fa'ailoga o le galue malosi o tagata Saina.

Savalivali i le auala sili ona pi'o o le lalolagi—Lombard Street.

Toe fa'afou lo tatou agaga i le uafu fiafia a Faifaiva.

Faletalimalo: Faletalimalo e tolu-fetu.

Aso 3
01/04/2024 Aso Gafua

Asiasi i Google, o le kamupani aupito tele i le lalolagi e fa'atatau i le atamai, fa'atasi ai ma pisinisi e aofia ai fa'ata'ita'iga AI, su'esu'ega fou i luga ole laiga, fa'aputuga o ao.

I le aso 8 o Iuni, 2016, na fa'asalalauina ai Google o le fa'ailoga sili ona taua i le "2016 BrandZ Top 100 Most Valuable Global Brands" fa'atasi ai ma le tau fa'ailoga e $229.198 piliona, e sili atu i le Apple ma le fa'amuamua.E oʻo mai ia Iuni 2017, Google tulaga muamua i le "2017 BrandZ Top 100 sili ona taua Global Brands".

Asiasi i le Iunivesite o Kalefonia, Berkeley (UC Berkeley)

O le UC Berkeley o se iunivesite o suʻesuʻega lautele e taʻua o le "Ivy League lautele", o se sui o le Association of American Universities ma le Global University Leaders Forum, na filifilia mo le polokalame High Potential Individual Visa a le malo o Peretania.

I le 2024 QS World University Rankings, UC Berkeley o loʻo tulaga 10th.I le 2023 US News World University Rankings, UC Berkeley o loʻo tulaga 4th.

Faletalimalo: Faletalimalo e tolu-fetu.

640

Aso 4
02/04/2024 Aso Lua

Asiasi i le Iunivesite o Stanford.Savalivali i totonu o le lotoa i lalo o le taʻitaʻiga a se tagata sinia, iloa le siosiomaga aʻoaʻoga ma sitaili o se iunivesite lauiloa i le lalolagi.

O Stanford o se iunivesete su'esu'e tumaoti ta'uta'ua i le Iunaite Setete, o se sui o le Global University Presidents' Forum, ma le Global University Advanced Research Institute Alliance;i le 2024 QS World University Rankings, Stanford University o loʻo faʻatulagaina 5th i le lalolagi.

Ulu atu i le taulaga matagofie a Nordic o le "Danish City Solvang" (Solvang), fai le 'aiga o le afiafi pe a taunuu, ma siaki le faletalimalo.

Faletalimalo: Faletalimalo e tolu-fetu.

640 (1)
640 (2)

Aso 5
03/04/2024 Aso Lulu

Tour Solvang, o se taulaga e iai le tofo ma le aganuu a Nordic Danish, o loʻo i Santa Barbara County, Kalefonia.

O Solvang o se taʻutaʻua turisi, taimi paganoa, ma tafaoga i Kalefonia, ma le lua vaetolu o ana fanau o le Danimaka.O le gagana Tenimaka foi o le gagana sili ona lauiloa pe a uma le Igilisi.

Ave i Los Angeles, fai le 'aiga o le afiafi pe a taunuu, ma siaki le faletalimalo.

Faletalimalo: Faletalimalo e tolu-fetu.

Aso 6
04/04/2024 Aso Tofi

Asiasi i California Science Center, o lona malae fa'asaienitisi e tumu ma lobby e ta'ua o le "Hall of Science," e faatofu ai tagata i le siosiomaga o le saienisi a'o le'i ulufale atu i le fale fa'aaliga.Ose nofoaga fa'aa'oa'oga fa'asaienisi ma vaega e pei o le Hall of Science, World of Life, World of Creativity, Accumulated Experience, ma IMAX Dome Theatre.

Faletalimalo: Faletalimalo e tolu-fetu.

640 (3)

Aso 7
05/04/2024 Aso Faraile

Asiasi i le Iunivesite o Kalefonia, Los Angeles (UCLA).

UCLA ose iunivesete su'esu'e lautele ma ose sui ole Asosi a Iunivesite a le Pasefika ma le Worldwide Universities Network.E ta'uta'ua o le "Ivy lautele" ma ua filifilia mo le Malo o Peretania "High Potential Individual Visa Scheme."I le 2021-2022 tausaga faʻaleaʻoaʻoga, UCLA tulaga 13th i le ShanghaiRanking's Academic Ranking o Iunivesite a le Lalolagi, 14th i le US News & World Report's Best Global Universities Rankings, ma le 20th i le Times Higher Education World University Rankings.

Mo le ono tausaga sosoo (2017-2022), UCLA ua fa'avasegaina o le Numera 1 "Best Public University in America" ​​e le US News & World Report.

Alu i le Walk of Fame lauiloa, Kodak Theatre, ma le Chinese Theatre mo se asiasiga, ma vaavaai mo tulagavae po o tulagavae o au fetu e te fiafia i ai i luga o le Walk of Fame;

Fiafia i le matagofie o le goto o le la ma vaaiga i le sami o Sisifo i le matagofie o Santa Monica Beach.

Faletalimalo: Faletalimalo e tolu-fetu.

Aso 8
06/04/2024 Aso Toonai

Fa'auma le malaga e le mafaagaloina ma sauni e toe fo'i i Saina.

Aso 9
07/04/2024 Aso Sa

Taunuu i Guangzhou.

Totogi: 32,800 RMBTau muamua o manu felelei: 30,800 RMB (resitala aʻo leʻi o Fepuari 28 e fiafia ai) O le tau e aofia ai:

Totogi uma o kosi, fale nofo, ma inisiua i le taimi o le tolauapiga o le taumafanafana.

O le tau e le aofia ai:

1. Totogi o tusifolau, pili o visa, ma isi tupe alu a le tagata lava ia e mana'omia mo le talosaga visa.

2. Vaalele faavaomalo.

3. O tupe fa'aletagata e pei o tiute fa'ale-aganu'u, totogi fa'asili o ato, ma isi, e le'o aofia ai.

640 (4)

Va'ai e saini NEI!>>

640 (2)

Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole fa'afeso'ota'i le matou faiaoga nofoaga tutotonu mo tamaiti aoga.E fa'atapula'aina nofoaga ma e seasea maua le avanoa, ia fa'agaoioi loa!

Matou te tulimatai atu e amata i le taʻaloga aʻoaʻoga a Amerika ma oe ma lau fanau!

O lo'o fa'agasolo nei le fa'ata'ita'iga a le potuaoga a le BIS – Kiliki le ata i lalo e fa'asao lou nofoaga!

Mo nisi fa'amatalaga o kosi ma fa'amatalaga e uiga i gaoioiga a le BIS Campus, fa'amolemole lagona le saoloto e fa'afeso'ota'i i matou i so'o se taimi.Matou te tulimatai atu e faʻasoa le faigamalaga o le tuputupu aʻe o lau tama ma oe!


Taimi meli: Feb-28-2024