jianqiao_top1
faasino igoa
Auina atu le Feauadmissions@bisgz.com
Lo matou Nofoaga
Nu.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou CIty 510168, Saina

Aso Vai

O le Aso Gafua 27 Iuni, na faia ai le uluai Aso o le Suavai a le BIS.

Na fiafia tamaiti aoga ma faiaoga i se aso fiafia ma gaoioiga i vai.O le tau ua atili vevela ma vevela ma o le a se auala sili atu e malulu ai, fai sina fiafia ma uo, ma faamanatu le faaiʻuga o le tausaga aʻoga?Togi vai le tasi i le isi ma faiaoga!!

Fa'afetai tele i le 'au sa fesoasoani i le fa'atulagaina ma fa'atautaia le fa'amoemoe.Ua tatou maua se aso matua susu!

Tim

OOI!O le BIS water day 2022 sa matua manuia.Sa matuā faafiafiaina uma tamaiti aoga ma faiaoga i lenei faamoemoe mataina o le faaiuga o le tausaga.

Sa manaia le mea na tupu ma sa fiafia tele tamaiti aoga i le togiina o omomi ia Mr. Tim!Faafetai lava Mr. Tim mo le lelei o taaloga.Sa fiafia fo’i le fanau a’oga e auai i fusuaga vai ma a latou uo ma faia’oga ma fa’ai’u ai le fa’afiafiaga i le pizza mo tamaiti aoga uma.I le taimi o le fa'amoemoe, na mafai ai e le fanau a'oga ona 'auai i ta'aloga mata'ina ma fa'agaioiga na fa'atulaga e le tama'ita'i lalelei o Vicky ma Mr. Lucas.

O lenei fa'amoemoe sa avea ma fa'afiafiaga o le tausaga mo le fanau a'oga, ma o se mea e latou te manatua.Fa'afetai i le aufaigaluega uma mo le fesoasoani ma le fa'afetai tele i le susuga ia Ray na fesoasoani i le fa'atulagaina, fa'atulaga ma tapena le fa'amoemoe.

Danielle

Aso Vai (3)
Aso Vai
Aso Suavai (1)

Pati Aso Fanau Pirate

Oi There Me Hearty's ma Shiver Me Timbers!

Sa i ai sa matou Pirate Birthday Party tele e fa'ai'u ai le tausaga matagofie na matou maua i le Reception.Sa manaia le matou aso e fai ai o matou ofu, taaalo, pepese ma siva e pei ona faia e Pirates.

Sa matou o i se malaga matagofie ma le Tausaga 4 ma le 5. Sa latou faia se sailiga oa ofoofogia mo i matou.Sa latou faia ia i matou ni faafanua teu oloa ma seti o faaataataga mo i matou e mulimuli ai.Na latou faia foʻi i matou taʻitoʻatasi o se Pirate Hat ma a matou lava Pet Parrots e ave ma matou i la matou faigamalaga.

Na matou faauo ma a matou paaga matutua ma o atu i le matou Pirate Quest, ma faalogologo i faʻataʻitaʻiga taʻitasi, matou te suʻesuʻeina le aʻoga atoa aʻo matou suʻeina le matou Pirate Booty.

Na matou maua se fa'aputuga o tupe siliva Pirate auro na natia i le mea na fa'ailogaina ai e X le nofoaga.

Oka se aso matagofie ma le tele o manatuaga matagofie.Na fa'alelei uma ina ua soso'o ma se keke manaia o le Aso Fanau.Manuia lou Aso Fanau i le tatou Tama Aso Fanau ia Iuni.

Pati Aso Fanau Faomea (3)
Pati Aso Fanau Faomea (1)
Pati Aso Fanau Faomea (2)

Gaoioiga Faafetai

O le Aso Lua, na fia fa'ailoa ai e le Tausaga 4 ma le 5 lo latou agaga fa'afetai i nisi o le aufaigaluega a le matou a'oga, o se vaega o le latou 'fa'afetai.Na filifilia e tamaiti a'oga ni tagata faigaluega na latou manatu na o atu i luga ma tua atu ma faia ni kata mo i latou.Ona latou asiasi atu lea i le aufaigaluega ma avatu a latou kata ma meaalofa, ma faamatala atu le mafuaaga na latou filifilia ai i latou ma le galuega na latou talisapaia.Na taumafai tamaiti aoga e filifili tagata faigaluega atonu e le amanaiaina ae faia se sao tele i le aoga.Sa fiafia le Tausaga 4 ma le 5 e fa'afiafia le aufaigaluega ma fa'afiafiaina o latou aso.

Gaoioiga Faafetai (3)
Gaoioiga Fa'afetai (1)
Gaoioiga Fa'afetai (2)

Taimi meli: Nov-06-2022