jianqiao_top1
faasino igoa
Auina atu le Feauadmissions@bisgz.com
Lo matou Nofoaga
Nu.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou CIty 510168, Saina

Aoaoga Numera

Susu maia i le semesa fou, Pre-nursery!Manaia le va'ai i la'u fanau laiti uma i le a'oga.Na amata ona nofonofo le fanau i vaiaso muamua e lua, ma masani ai i a tatou faiga masani i aso taitasi.

A'oa'oga Numera (1)
A'oa'oga Numera (2)

I le amataga o le aʻoaʻoina, e matua fiafia tamaiti i numera, o lea na ou faia ai ni gaioiga eseese e faʻavae i taaloga mo le numera.O le a auai malosi tamaiti i la matou vasega numera.I le taimi nei, matou te faʻaaogaina pese numera ma gaioiga o le tino e aʻoaʻo ai le manatu o le faitau.

E ese mai i lesona, ou te fa'amamafa pea le taua o le 'ta'aloga' mo le atina'eina o le amataga o tausaga, aua ou te talitonu o le 'a'oa'o' e mafai ona sili atu le fiafia ma sili atu ona talia mo tamaiti i se si'osi'omaga a'oa'oga fa'avae.A mae'a le vasega, e mafai fo'i e tamaiti ona a'oa'oina ni manatu fa'a-matematika eseese e ala i ta'aloga, e pei o manatu o le faitau, fa'avasega, fuaina, siepi, ma isi.

A'oa'oga Numera (3)
A'oa'oga Numera (4)

Numera noataga

Numera Fa'amau (1)
Numera Fa'amau (2)

I le vasega Tausaga 1A sa matou a'oa'oina ai le su'eina o fa'amaufa'ailoga numera.Muamua, na matou mauaina numera numera i le 10, sosoo ai ma le 20 ma afai matou te mafaia, i le 100. Sa matou faʻaogaina auala eseese mo le suʻeina o numera numera, e aofia ai le faʻaogaina o matou tamatamailima, faʻaogaina o kupa ma faʻaoga 100 numera sikuea.

Numera noataga (3)
Numera Fa'amau (4)

Selula La'au & Potosintesis

Selula o La'au & Potosinite (1)
Selula o La'au & Potosinite (2)

O le tausaga 7 na faia ai se su'esu'ega o le va'ava'ai i sela o la'au e ala ile microscope.O lenei fa'ata'ita'iga e fa'aa'oa'o ai i latou i le fa'aogaina o masini fa'asaienisi ma faia galuega fa'atino ma le saogalemu.Sa mafai ona latou va'ai po'o a mea o lo'o i totonu o sela e fa'aaoga ai le microscope ma saunia a latou lava sela o la'au i totonu o le potuaoga.

O le tausaga 9 na faia ai se fa'ata'ita'iga e fa'atatau i le photosynthesis.O le fa'amoemoe autu o le fa'ata'ita'iga o le aoina lea o le kesi na gaosia i le taimi o le photosynthesis.O lenei fa'ata'ita'iga e fesoasoani i tamaiti a'oga ia malamalama po'o le a le photosynthesis, pe fa'afefea ona tupu ma pe aisea e taua ai.

Selula o La'au & Poto (3)
Selula o La'au & Poto (4)

Polokalame fou a le EAL

E amata ai lenei tausaga a'oga fou ua matou fiafia e toe aumai le matou polokalame EAL.O lo'o galulue fa'atasi faiaoga o potuaoga ma le matagaluega o le EAL ina ia mautinoa e mafai ona fa'aleleia atili le tomai fa'aperetania o tamaiti a'oga i le va'aiga uma.O le isi fuafuaga fou i lenei tausaga o le tu'uina atu lea o vasega fa'aopoopo i tamaiti a'oga maualuluga e fesoasoani ia i latou e sauniuni ai mo su'ega IGSCE.Matou te mananaʻo e tuʻuina atu le atoatoa o sauniuniga e mafai ai mo tamaiti aoga.

Polokalama Fou EAL (1)
Polokalama Fou EAL (3)

Vaega o La'au La'au & Ta'amilosaga Taamilo i le Lalolagi

I a latou vasega Saienisi, o le Tausaga 3 ma le 5 o loʻo aʻoaʻoina e uiga i laʻau ma sa latou galulue faʻatasi e tipi se fugalaau.

O tamaiti a'oga o le Tausaga 5 sa fai ma faia'oga laiti ma lagolagoina tamaiti o le Tausaga 3 i le latou fa'avasegaina.O le a fesoasoani lea i le Tausaga 5 e atia'e ai se malamalamaga loloto i mea sa latou a'oa'oina.Na a'oa'oina e tamaiti o le Tausaga 3 le tipiina ma le saogalemu o le fugala'au ma galulue i a latou feso'ota'iga ma agafesootai.

Manuia Tausaga 3 ma le 5!

Vaega o La'au La'au & Taamilo i le Lalolagi (4)
Vaega o La'au La'au & Taamilo i le Lalolagi (3)

O le tausaga 3 ma le 5 na fa'aauau pea ona galulue fa'atasi mo le latou vaega o la'au i le Saienisi.

Sa latou fausia faatasi se nofoaga o le tau (faatasi ai ma le Tausaga 5 o loo fesoasoani i le Tausaga 3 i mea taufaaleaga) ma sa latou totoina ni strawberries.E le mafai ona latou faatali e vaai i lo latou tuputupu ae!Faafetai i le matou faiaoga fou o le STEAM Mr. Dickson mo le fesoasoani mai.Manuia le Tausaga 3 ma le 5!

Vaega o La'au La'au & Taamilo i le Lalolagi (2)
Vaega o La'au La'au & Taamilo i le Lalolagi (1)

O tamaiti i le Tausaga 5 o lo'o a'oa'oina pe fa'afefea ona 'ese'ese atunu'u i a latou a'oa'oga Va'aiga i le Lalolagi.

Na latou fa'aogaina mea moni (VR) ma mea moni fa'aopoopo (AR) e malaga ai i 'a'ai ma atunu'u eseese i le lalolagi.O nisi o nofoaga na asia e tamaiti aoga e aofia ai Venise, Niu Ioka, Perelini ma Lonetona.Na latou o foi i luga o safaris, alu i luga o se gondola, savali i luga o le Farani alps, asiasi Petra ma savavali i matafaga matagofie i Maldives.

Sa faatumulia le potu i le ofo ma le fiafia i le asiasi atu i nofoaga fou.Sa talie ma ataata tamaiti aoga i le taimi atoa o le latou lesona.Faafetai atu ia Toma mo lau fesoasoani ma lau lagolago.


Taimi meli: Tes-23-2022