jianqiao_top1
faasino igoa
Auina atu le Feauadmissions@bisgz.com
Lo matou Nofoaga
Nu.4 Chuangjia Road, Jianshazhou, Baiyun District, Guangzhou CIty 510168, Saina

Talofa, o a'u o Ms Petals ma ou te faiaoga i le Igilisi ile BIS.Sa matou faiaoga i luga o le initaneti mo le tolu vaiaso talu ai ma o le tama oi le tama i loʻu teʻi o matou talavou 2 tausaga o loʻo aʻoaʻoina ua malamalama lelei i le manatu o nisi taimi e sili atu mo lo latou lelei.

E ui lava atonu e pupuu lesona ona ua tatou mafaufau i le taimi e siaki ai tamaiti aʻoga talavou.

Ua fa'amaonia e fai si aoga.Matou te tuʻuina atu ia matou tagata aʻoaʻo aʻoaʻoga faʻapitoa, talafeagai faʻaosofia ma fefaʻasoaaʻi lesona e ala i le tuʻuina atu ia i latou o se faʻamatalaga puupuu o mea o le a latou aʻoaʻoina i le isi lesona ma tuʻuina atu ia i latou ni suʻesuʻega meaaoga i se autu poʻo se mataupu, e-taaloga ma sina tauvaga.Matou te manatu o lesona e mafai ona sili atu le faʻaosofia ae leai se mea 5 e-vasega tulafono e le mafai ona faʻavasega.

O a tatou tamaiti aoga e naunau e aʻoaʻo ae e tatau ona ou fai atu e mafai foi ona o le lagolago e le gata tatou te maua mai o tatou matua taula alofa.E fa'auma e tamaiti a'oga o latou tofiga ma tu'uina atu i le taimi tonu ona o le fa'amaoni e le gata o tatou matua i a tatou tamaiti a'oga e-learning malaga.

Together e-learning ua avea ma se manuia tele.

Manu Faatoaga ma Manu Vao

Manu Faatoaga ma Manu Vao (1)
Manu Faatoaga ma Manu Vao (2)

Fa'atalofa atu i tagata uma!O loo faia e tamaiti o le vasega pepe se galuega matagofie, ae e leai se mea e faatusalia i le i ai o i latou i lau vasega lea e mafai ai ona tatou aoao uma ma fiafia ai.

O loʻo aʻoaʻoina e tamaiti aʻoga manu i mataupu aʻoga o lenei masina.O a ituaiga o manu e maua i le vaomatua?O a ituaiga o manu e nonofo i le faatoaga?O a mea latou te gaosia?E faapefea ona latou aai, ma e faapeʻī o latou leo?I le taimi o matou fegalegaleai vasega i luga ole laiga, sa matou talanoaina uma na fesili.

O loʻo matou aʻoaʻoina e uiga i manu e ala i tufuga lima, faʻaaliga malosi, suʻega, faʻataʻitaʻiga numera, tala, pese, ma taʻaloga malosi i le fale.Sa matou faia ni vaaiga matagofie o faatoaga ma togavao, e aofia ai leona o loo tutupu mai lau toulu ma gata uumi, ma faitau se tusi e uiga i ai.E mafai ona ou matauina o tamaiti o le matou vasega pepe e gauai totoa i le tala ma e mafai ona vave tali mai i au fesili.Na fa'aogaina fo'i e tamaiti seti Lego ma poloka faufale e fai ai ni vaaiga matagofie o le vaomatua mo le fa'atinoina o tala ma nai o latou tei.

Sa matou fa'ata'ita'iina pese "O le Old McDonald had a farm" ma le "Waking in the jungle" i lenei masina.O le aʻoaʻoina o igoa o manu ma gaioiga e matua aoga lava mo tamaiti.I le taimi nei ua mafai ona latou iloa le eseesega i le va o le faatoaga ma le vaomatua ma iloagofie i latou.

Ou te ofo i le ma fanau.E ui lava i lo latou talavou, e maoae lo latou tuuto.Matagofie galuega, Nursery A.

Manu Faatoaga ma Manu Vao (3)
Manu Faatoaga ma Manu Vao (4)

Aerodynamics o Vaalele Pepa

Aerodynamics o Vaalele Pepa (2)
Aerodynamics o Vaalele Pepa (1)

O le vaiaso nei i le fisiki, na toe faia ai e tamaiti a’oga tulagalua se fa’amatalaga i mataupu sa latou a’oa’oina i le vaiaso talu ai.Sa latou faata'ita'i ni fesili fa'atusa su'ega e ala i le faia o se tama'i su'ega.O lenei mea e mafai ai ona sili atu lo latou mautinoa i le taliina o fesili ma faʻamalamalamaina nisi o manatu sese.Sa latou aʻoaʻoina foʻi mea e tatau ona uaʻi atu i ai pe a taliina fesili ina ia maua ai maka atoatoa.

I le STEAM, na aʻoaʻoina ai e tamaiti aʻoga nisi o aerodynamics o vaalele pepa.Na latou matamata i se vitio o se ituaiga faapitoa o vaalele pepa e taʻua o le "Tube", o se vaʻalele faʻapipiʻi ma faʻatupuina le siʻitia i lona taamilosaga.Ona latou taumafai lea e fai le vaalele ma lele ai.

I lenei vaitau o aʻoaʻoga i luga ole laiga e manaʻomia ona tatou faʻaogaina le utiuti o punaoa o loʻo maua i le fale.E ui lava e ono avea ma luitau mo nisi o i tatou, ae ou te fiafia e vaai atu i nisi o tamaiti aoga o loo faia se taumafaiga i lo latou aoaoina.

Vasega Dynamic

Vasega Dynamic (1)
Vasega Dynamic (2)

I totonu o nei vaiaso e tolu o vasega i luga ole laiga o loʻo faʻaauau pea ona matou galulue i le Cambridge curriculum units.O le manatu mai le amataga o le taumafai lea e fai ni vasega malosi e mafai ai e tamaiti aʻoga ona fai faʻamalositino e ala i gaioiga fefaʻasoaaʻi ma taʻaloga.Faatasi ai ma le EYFS sa matou galulue i tomai tau afi e pei o le osooso, savali, tamoʻe, tolotolo, ma isi ma o tausaga matutua sa matou galulue pea i nisi faʻamalositino faʻapitoa e taulaʻi i le malosi, faʻamalositino ma fetuutuunai.

E taua tele le auai o tamaiti aʻoga i aʻoaʻoga faʻaletino i lenei taimi, ona o le maualalo o le faʻamalositino o loʻo i ai ma ona o le faʻaalia o le mata o loʻo tumau pea le tuʻu tutusa i le tele o taimi.

Matou te faʻamoemoe e vaʻai tagata uma vave!

Vasega Dynamic (3)
Vasega Dynamic (4)

Taimi meli: Tes-16-2022